(Voorlopig) de laatste keer in Europa

24-11-2021 | 2021 - 2022

Na een hele dag goed aan school te hebben gezeten, was het dan eindelijk zo ver. Vrije tijd!

We mochten van 17.00 tot 21.30 de laatste keer de stad in. Nadat iedereen zich had klaar gemaakt en geld had opgenomen uit de bank gingen we de kade op. Toen iedereen een groepje had om mee te lopen, gingen we voor het laatst Santa Cruz de Tenerife in. Morgen gaan we namelijk vertrekken richting Kaapverdië.

Met mijn groepje gingen we eerst op zoek naar een piano, hebben daarna wat eten ingeslagen en zijn toen op zoek gegaan naar een goeie pizzeria. En ja, we hebben pizza gegeten in Spanje, maar het was onze laatste dag in Europa voor de aankomende paar maanden!

Na tientallen rondjes door de stad op zoek naar een pizzeria, hadden we eindelijk een leuke gevonden. Maar wie zagen wij toen zitten? Drie van onze docenten! Hoe toevallig. We twijfelden eerst of we ernaast konden gaan zitten (we wilden niet hun avond verpesten), maar hebben het toch gedaan. En wat was dat een goeie keuze! De pizza’s waren heerlijk, de mensen waren aardig, en het was ook nog eens heel gezellig.

Berber