Sinterklaasinkopen

23-11-2021 | 2021 - 2022

Wat gaan we vandaag eigenlijk doen?

Dat was de vraag die vanmorgen veel voorbijkwam tijdens het ontbijt. Er werd ons verteld dat als we de hele dag goed aan school zouden werken, we een uur onze telefoon zouden krijgen en we lootjes zouden gaan trekken voor Sinterklaas.

Iedereen keek hier enorm naar uit. Vol goeie moed begon iedereen weer aan school. Toen het eindelijk 16:00 was, zat iedereen binnen no-time op de kade te bellen. Ik heb ook heel fijn kunnen bellen met mijn ouders en broertjes. Alles wat de afgelopen tijd gebeurd was aan boord kon ik nu eindelijk aan ze vertellen. Ook fijn om te weten hoe zij over dingen denken. Na een uurtje ging de toeter en liep iedereen weer braaf naar de boot toe, leverden we onze telefoon in en gingen toen naar het middendek.

Op het middendek gingen we de lootjes trekken voor Sinterklaas. Elke wachtgroep trok een lootje met daarop de naam van iemand uit de andere wachtgroep. De bedoeling was om een leuk en origineel cadeau te kopen. Iedereen deed z’n best om een zo leuk mogelijk cadeau te bedenken voor de andere wacht. Samen met mijn wachtgroep hadden we ook een leuk plan bedacht! Ik heb veel zin in 5 december en ben benieuwd wat de anderen hebben bedacht!

Anne Fleur van den Hout