Bowlen met messen!

26-11-2021 | 2021 - 2022

Vandaag begon als een normale schooldag en we werden wakker gemaakt iets voor het ontbijt.

We aten havermout en met flink veel rozijnen en suiker, wat best lekker was. Daarna was het tijd voor rock ´n roll!!! Oftewel school. Heel de ochtend heb ik toen zitten strijden voor Frans.

Het moment was aangekomen, de hel brak los, de duivel ontsnapte uit zijn kooi, want er kwam regen… Alle was die buiten hing, werd nat en ik heb mensen bijna huilend naar het achterdek zien rennen om te redden wat te redden WAS (pam pam pammmmmm).

Toen was het tijd voor de lunch en mijn hemel, het was me toch een lunch. Ik zit rustig te lunchen naast het iemand voor wie ik heerlijk zout met aardappels had geregeld, toen de mensen achteraan onze tafel besloten te gaan bowlen met waterkannen, bekers, borden en messen. Het was een groot feest en ik wil er niet graag meer aan herinnerd worden dus ging ik snel weer aan school.

Na het afmaken van deze enerverende schooldag kwam onze les Spaans van Alba. Die vloog voorbij en daarna ging iedereen met tegenzin aan zijn SaS-story werken. We zaten als een stel strijders op de achterste laptopbanken het was hels, het was strijden, het was vechten. Andre Hazes zou zeggen: bloed, zweet en tranen.

De dag eindigde als een normale schooldag.

Het was me weer een genoegen uw dagelijkse blogje bij te houden. Adios amigos, ciao ciao, gutendag, bye bye friends!

Emil