Met de neus in de boeken…

29-10-2021 | 2021 - 2022

We liggen momenteel voor anker in de voorhaven van Cherbourg, er is dus qua zeilen weinig te doen.

Sander kwam ons tijdens het ontbijt verblijden met het bericht dat iedereen vandaag aan school moest. De eerste echte schooldag was een feit. Dit betekent dat we om 8 uur beginnen met school, tussendoor een aantal pauzes hebben (veel te weinig en te kort natuurlijk) en eindigen om 5 uur.

Iedereen – zelfs ik – heeft voor het eerst écht doorgewerkt aan school. Sommige leerlingen waren verbaasd dat ze zich zo lang konden concentreren. Sommigen hadden zelfs nog nooit zo lang aan school gewerkt op een dag.

Omdat we om half 5 weer zouden gaan zeilen richting Engeland, om daar vervolgens te wachten op beter weer, mochten we om 4 uur al stoppen met school. Terwijl de wacht het anker ophaalde, werden in de salon verschillende spellen gespeeld en nieuwe spellen aan elkaar geleerd.

Kortom, een prima eerste schooldag.

Joejoe!

Jelle