La France

26-10-2021 | 2021 - 2022

Na een gezellige avond mooie en gekke verhalen vertellen, waarin onder andere de vraag werd gesteld of iemand al dan niet zijn opblaasdrumstel bij zich had, kwamen we ‘s nachts aan in het Franse Dieppe.

Na een lange dag hard aan school werken en de eerste gemaakte toetsen van SaS 21/22 kregen we om 17:00 uur vrije tijd. We hebben een mooie kustwandeling gemaakt en hebben een crêpe gegeten bij een echte Franse crêperie. Nadat we onze maag goed hadden gevuld, werden we uitgenodigd door een paar Fransen om een potje voetbal te spelen; dat viel natuurlijk niet te weigeren.

Na twee uur ronddwalen in de bruisende binnenstad van Dieppe kwamen we terug op onze oude vertrouwde boot, waar we te horen kregen dat we mogelijk koers zullen gaan zetten naar het land der roodharigen, beter bekend als Ierland.

Morgenmiddag vertrekken we weer, met als plan om in drie dagen daar aan te komen om onze tocht met meewind te kunnen vervolgen richting de Canarische eilanden.

Gaius