De kotscontest

24-10-2021 | 2021 - 2022

De eerste ochtend wakker worden op zee was minder leuk dan verwacht.

Nou, wakker worden kon je het eigenlijk niet noemen want slapen heb ik niet echt gedaan. Kotsen was vooral het onderwerp van vandaag. We hebben zelfs al een kots-contest, een briefje aan de mast met de naam van iedereen die gekotst heeft en dan kan je achter je naam turven.

De nummer 1 stond nu op 18, ik volgde met 17 dus moest nog even doorwerken om aan kop te komen. Tijdens mijn wacht heb ik mogen sturen, tussendoor wel even naar buiten gerend om het snoepje van net toch maar aan de zee te doneren. Met sommigen ging het in de loop van de dag wat beter. Anderen lagen gewoon nog ergens dood te zijn in de salon of in hun hut. Ik koos de salon als mijn plekje omdat het in mijn hut veel te veel bewoog.

In de avond heb ik toch nog een rijstwafel naar binnen kunnen werken. Ook nog wat chipjes en dat was dan al het eten van de dag, heerlijk. Nu hopen dat het morgen beter zal gaan en de kotstlijst niet elke 10 minuten bij wordt gewerkt.

Fenna