Spelletjes

19-10-2021 | 2021 - 2022

Iedereen houdt van spelletjes.

Aan boord zijn er dan ook een hoop. Monopoly, SET, Ligretto, Beverbende, noem het maar, en het is vast aan boord. Natuurlijk zijn er ook talloze spellen die je met normale kaarten kunt doen.

Gisteren deden we een potje SET. (Voor degenen die niet weten wat SET is, ik zal het je vertellen… SET is leuk J). Tijdens het potje kwam ik erachter dat wij het thuis met net wat andere regels spelen. Toch ging het goed, en heb ik gewonnen. Het was heel fijn en gezellig om een spelletje te spelen, dan voelt het hier toch wat meer “thuis”.

Voor mijzelf heb ik ook een doel gesteld: Zo veel mogelijk spelletjes leren tijdens de reis (en er natuurlijk goed in worden). Dat moet denk ik wel lukken, want tot nu toe is er elke avond wel gespeeld.

Berber