Zoveel informatie

18-10-2021 | 2021 - 2022

Op een normale schooldag krijg je nog minder informatie dan van Sam in drie uur tijd.

De dag begon vandaag met heel veel informatie over veiligheid, alarmen en de procedures daarbij. Als laatste hebben we nog wat theoretische info gekregen over zeilen zetten en de namen van wat onderdelen van de zeilen.

Iedereen zat met veel aandacht te luisteren en alles goed op te schrijven. Zo stil krijg je het niet zo snel op school. In de 5 minuten pauze die we hadden, kwam er meteen een oefening en stond iedereen binnen 2 minuten op het middendek.

In de middag konden we dan eindelijk naar buiten om te oefenen met de eerste zeilen zetten, brassen, leren schoonmaken en mochten we de eerste keer het wand inklimmen. Met wat gestuntel is dit de meeste SaSĀ“ers gelukt.

Anne Fleur