Let me please go back again!

16-04-2020 | 2019 - 2020

Een lange dag was het zeker wel. Het begon al vroeg met natte voeten van het wadlopen, gevolgd door een gezellige spelletjesdag. Over het hele schip lagen er kaart- en bordspellen verspreid terwijl er op het voordek gewerkt werd aan onze namenlijst op de waterdichte deur. Nog wat oud-SaS’ers van het eerste jaar die Sam kenden kwamen, natuurlijk op ruim 1,5 meter afstand, naast ons voor anker liggen om gedag te zeggen.

Na het avondeten begon de stress aan boord. Morgen zouden we terugvaren naar Harlingen. Vanavond hadden we nog ons laatste feestje. De feestcommissie had van alles voorbereid en de rest rende door de gang op zoek naar de perfecte outfit passend bij het thema van de avond: après sail. Overal werd (zeil)kleding van elkaar geleend en om 21:30 uur was het zover. De salon was versierd met lichtjes en de vlaggen van alle bestemmingen (ja, ook de Azoren) hingen verspreid door de ruimte. Door om ons heen te kijken werden we nog één keer herinnerd aan alle mooie plekken die we hadden bezocht.

Je kon drinken halen bij de bar en er gingen bitterballen rond. Er werd gedanst zoals je dat nog nooit gezien had aan boord. Zo energiek als iedereen deze avond was, zo waren we dat nog nooit bij het zetten of strijken van een zeil.

We feestten door tot 03:00 uur en sloten het arm in arm met elkaar af. Ons feestje was voorbij.

Tinke