Nog even sociaal doen zolang het kan!

14-04-2020 | 2019 - 2020

In de laatste dagen van School at Sea heeft niemand natuurlijk meer zin in school. Aangezien wij over een aantal dagen door het coronavirus niet meer in contact kunnen komen met leeftijdsgenoten genieten we nu nog even van het gezelschap. Ik speelde vandaag van met nog zes andere SaS’ers een spelletje RISK. We begonnen rond een uurtje of 11:00. We hadden er ontzettend veel plezier in met z’n allen. Rond een uur of 16:00 waren we klaar. Daarna gingen we met de bijboot vissen. We hingen een visnet achter de boot en gingen een beetje achter echte vissersboten aan om hun ’restjes’ op te vangen. Sam kwam nog op het idee om naar een vissersboot toe te varen en te vragen of we wat vis van hen mochten, maar op het moment dat we dat wilden vragen gaf de vissersboot gas. Beetje jammer. Uiteindelijk hebben we nog best wel wat garnalen gevangen en een aantal krabben en andere vissen. Het was een geslaagde chill-/vis-/schoolontwijkend-gedrag-dag!

Thomas B.