Echt de laatste dag school(?)

13-04-2020 | 2019 - 2020

Nog maar vijf dagen en dan is het zover. Wij gaan naar huis.

De dag begon buiten. Ik had namelijk lekker buiten geslapen in de kou. Misschien was dat achteraf iets te fanatiek. Het was enorm koud en ik (en nog iemand) waren dan ook de enigen. Mijn deken vloog de hele tijd weg en ik lag midden in de wind.

Vandaag hadden wij voor de laatste dag school. Wij zijn voor anker gegaan op de Waddenzee en blijven daar tot 17 april. Ik had ‘per ongeluk’ al mijn schoolspullen in de vriezer gedaan, tegen de bedwantsen. Ik heb dus vandaag maar een film bekeken. Kortom: een zware schooldag. Slapen tijdens school is gelukkig hier ook mogelijk: doe je computer open en leg hem op je schoot. Doe dan rustig je ogen dicht en wacht op de etensbel.

Zo overleef je een dag met weinig slaap op de Thalassa.

Thomas A.