Vis!

13-03-2020 | 2019 - 2020

Na een dag hard te hebben gestreden voor school, is het tijd voor het avondeten in de eetzaal. Meestal is het avondeten heel onrustig en is er veel lawaai, en dat was vandaag ook weer zo. Totdat iemand van de wacht opeens de eetzaal binnenrende en heel hard “VIS!!!” schreeuwde. Alex, de matroos, heeft namelijk vaak een vislijn overboord hangen en een paar dagen geleden had hij daar al een hele grote tonijn mee gevangen, die door de keukendienst met wat hulp van Sam heerlijk was klaargemaakt. Was het nu weer raak?

Toen rende dus ongeveer de helft van de mensen in de eetzaal naar buiten om naar de vis te kijken. Eindelijk werd het een beetje rustig in de eetzaal en kon ik in vrede een boterham eten… totdat iedereen weer terug kwam. Blijkbaar was het een hele grote vis, maar was hij niet goed aan de haak geslagen en ontsnapt. Ach ja.

Daarna was iedereen wel een beetje rustiger dan normaal en konden we verder met het avondeten.

Pien