Tip: niet in slaap vallen in de salon

06-03-2020 | 2019 - 2020

Om 08:30 uur aan school tot 18:00 uur met in totaal anderhalf uur pauze. Dat is hoe een schooldag eruit ziet op School at Sea. Dit zijn heel veel schooluren op een dag: acht om precies te zijn. Dat was voor een mede-SaS’er toch iets te lang en school was toch iets te slaapverwekkend. Dus om wat schooltijd van die acht uur af te sprokkelen, dacht deze SaS’er dat het een goed idee was om in de salon in slaap te vallen, ook al zijn hier natuurlijk wel wat risico’s aan verbonden. Het lange stilzitten met de ogen gesloten was niet onopgemerkt gebleven door de SaS’ers en de leraren die in de salon zaten. Voordat een leraar de kans had gekregen om de betreffende SaS’er te wekken, had iemand al een flesje nagellak tevoorschijn getoverd en naar de SaS’er gegooid die naast de slapende SaS’er zat. Die draaide de dop van het flesje en trok zijn neus op van de chemische damp die uit het flesje kwam. Eerst tekende hij een *** (mannelijk geslachtsorgaan, red.) op het voorhoofd van de slapende SaS’er, maar daar liet hij het niet bij, want ook de gesloten oogleden kregen een mooi rood kleurtje en de slapende SaS’er had ineens een prachtige snor.

Een leraar vond dat het hoofd van de slapende SaS’er nu wel genoeg was opgefleurd en maakte hem wakker. De net wakker geworden SaS’er wist aan de grinnikende SaS’ers om hem heen dat er iets goed mis was en rende snel naar de wc. Tot in de salon hoorde je hem heel hard “F*CK” schreeuwen en wist je dat de prank geslaagd was.

(Hij heeft het er vrij makkelijk weer af gekregen, hoor)

Teun