Gewoon een dagje Bermuda

05-03-2020 | 2019 - 2020

Nou, daar waren we dan. Dwars door de Bermudadriehoek en aangekomen op Bermuda kregen we een paar dagen later vrije tijd. Samen met een paar andere SaS‘ers stond ik bij een „busstation“ (het was enkel een roze paaltje) te wachten op de bus naar Hamilton. En ja hoor, het was een échte bus, waar we in konden zitten.

In Hamilton aangekomen gingen we een winkelcentrum in om daar gebruik te maken van de wifi. Al die SaS’ers die daar op de grond op hun telefoon zaten, wekten wat vreemde blikken op bij omstanders. Zo riep een voorbijganger: „What the hell is going on? What the **** are you doing here all on your phones like that?“ Tja, ik probeerde het project nog uit te leggen… maar dat werkte niet.

Nadat we weer met iedereen bijgekletst waren, gingen we op zoek naar goedkope lunch. Alles is hier namelijk superduur! Bij een bakker hebben we wat broodjes gekocht die we in een parkje opaten.
Natuurlijk zijn we ook nog op zoek gegaan naar de erg gewilde Bermuda truien. Deze SaS-traditie moest immers in stand worden gehouden. Ook hebben we weer een veel te dure voorraad aan eten ingeslagen in een echte supermarkt! Niet eentje waar je dus twintig minuten moest wachten totdat je er in kon en de helft van de schappen leeg stonden.

’s Avonds zijn we aan het water gaan zitten en hebben we genoten van het prachtige landschap en het blauwe water van Bermuda. Na gegeten te hebben in weer een veel te duur restaurant was het tijd om naar huis, de Thalassa dus, te gaan.

Sterre