Zwemmen na een lange dag…

01-02-2020 | 2019 - 2020

Na een lange dag te hebben gehad waarin iedereen de hele dag aan school moest en sommigen het schip moesten schoonmaken, was het heerlijk om van de kapitein te horen te krijgen dat we even mogen zwemmen. Er hing een minder goede sfeer dan voor de eigen reis door al het gedoe over het nuttigen van andermans eten en alles wat verder nog was uitgekomen, maar die werd door die mededeling al een stuk beter. We renden gelijk naar onze hutten om onze zwembroek aan te doen. We zijn met zijn vijven aan het kluivernet gaan hangen, we hebben gesupt en we zijn van de kluiverboom gesprongen. Er kwamen veel toeristenbootjes langs die de hele tijd foto’s maakten. Het water was zowat lauw en er was een mooie zonsondergang. Ik zat toen naar die zonsondergang te kijken op een sup en besefte me wel weer hoe ziek deze reis eigenlijk wel niet is en wat ik allemaal meemaak op mijn vijftiende!

Ties