School? Geen tijd voor!

02-02-2020 | 2019 - 2020

Het begon als een gewone dag. Ik had lekker geslapen en werd vol energie wakker. Tijd voor school! Toch? Nouuu niet helemaal. Want wat begon als een normale schooldag werd steeds weer onderbroken. Het originele plan was om in de middag naar een strandje te gaan. Helaas zag het er niet naar uit dat dat een goed idee was. Het was namelijk aan het stortregenen. Maar ha! Wij lieten onze zwemdag daar niet door verpesten! In de pauze om 11:00 uur besloten een aantal andere SaS’ers en ik het water in te springen. Tot onze verbazing was het water ondanks de koude regen heerlijk warm! Het leek wel een warm bad! Tja, toen weer verder aan scho- nope! Eén van de leraren was namelijk jarig en onze pauze van normaal gesproken een kwartier duurde nu bijna een uur… nou ja, nog even een uurtje school knallen dan voordat het weer lunchpauze was. Gelukkig ging dat wel weer door.

Het anti-schoolschema leek voorbij te zijn toen we opeens naar het middendek geroepen werden. Nadat we de afgelopen dagen erg lange middendekjes hebben gehad, gingen we erg nerveus naar het middendek toe. We zaten als geslagen honden te wachten toen we het slechte nieuws te horen kregen… maar we kregen vrije tijd!! We zouden vanaf 15:00 tot 19:00 uur onze telefoon krijgen en aan land gezet worden! We hebben lekker gebeld, gegeten en het belangrijkst: eten ingekocht voor de reis naar Cuba!

Oh en wanneer we nu aan school gaan werken? Tja, dat blijft een raadsel…

Tijl