Pizza’s na een lange dag

31-01-2020 | 2019 - 2020

Vandaag was een lange maar goede dag. De sfeer aan boord was al een tijdje niet top en daar hebben we als groep over gesproken. Een gesprek dat om 15:00 uur in de middag begon en eindigde rond 21:30 ’s avonds. We praatten over het respect naar elkaar en naar het schip toe en ook over de verantwoordelijkheden die daarbij moeten worden genomen en dat we eerlijk moeten zijn. We hebben als groep een aantal uur op het middendek gezeten en hebben besproken wat er mis was en iedereen mocht zeggen wat hij of zij wilde zeggen. Daarna hebben we in tweetallen hetzelfde gedaan.

Als afsluiting van de dag waren er pizza’s voor ons gehaald! Een paar enthousiaste SaS’ers heeft ze allemaal voor de groep opgewarmd en we hebben er met zijn allen heerlijk van zitten smullen.

Thomas B.