Ups en SaS

30-01-2020 | 2019 - 2020

De dag begon zoals gewoonlijk om 07:30 uur en om 08:30 uur zaten we aan school. Uiteindelijk gebeurde er iets wonderbaarlijks. Ik mocht voor het eerst boodschappen doen met Sam. We gingen fruit halen met de bijboot. Terwijl wij fruit aan het halen waren, kregen wij een heerlijk drankje. Nadat wij het fruit ingeladen hadden, waren wij teruggegaan naar de boot. Daar moesten wij het fruit en de groente een plek geven. We zijn daarna weer teruggegaan naar de kant. Wat ik heel erg leuk vond, was dat ik de boot naar de kant mocht varen. Op de kant hebben wij boodschappen gedaan en geluncht bij een burgerrestaurant. We kregen ook te horen dat wij Sander van het vliegveld moesten gaan ophalen.

Na de boodschappen zijn wij teruggegaan naar de boot om mensen te gaan halen, zodat de was opgehaald kon worden. Om 16:30 uur kwamen wij terug en toen begon de dag eigenlijk pas echt. De hele dag was een up, maar uiteindelijk eindigde de dag niet leuk. Er bleek iemand te zijn die van het persoonlijke eten van een ander had gegeten. Wij hebben vier uur op het middendek gezeten totdat iemand zou bekennen. Uiteindelijk weten we nog steeds niet wie het was. SaS werd vanaf dat moment pas echt een leerproces.

Thomas A.