Een na laatste dag eigen reis

26-01-2020 | 2019 - 2020

Vandaag ontwaakten mijn groepje en ik op de voorlaatste dag van de eigen reis. We ontbeten met pannenkoeken zoals al vaker deze week, en we bedachten wat we die dag zouden gaan doen. We besloten om fietsen te gaan huren en langs de oostkust van het eiland te fietsen. Daar gingen we dan. Allemaal hadden we minstens drie maanden niet gefietst… We konden het gelukkig allemaal nog.

Na een tijdje fietsen hield de weg op en kwamen we op een zandpad terecht waar we af en toe met de fiets aan de hand moesten lopen. Op een gegeven moment hield de weg op bij een strandbar, waar we bij twee professioneel uitziende bartenders wat te drinken bestelden. We gingen nog even chillen op het strand en daarna gingen we er weer vandoor. We hielden nog een vermoeiend wedstrijdje wie het snelst terug in Bocas Town was en daarna gingen we lekker sushi eten in een restaurant. Volgestouwd met rijst en vis keerden we terug naar het hotel. Het was weer een geslaagd dagje tijdens de eigen reis.

Sem