Goodbye survival

17-01-2020 | 2019 - 2020

De laatste dag van de survival was aangebroken. Voor sommigen was de redding nabij en anderen wilden nog langer op het eiland blijven. We verzamelden de takken van onze hutten en verbrandden ze op een groot kampvuur. We pakten onze tassen en om de indianen op het eiland gelukkig te maken verzamelden we nog wat zakken plastic afval want het eiland lag vol met aangespoelde troep.

Nadat we dit hadden gedaan en met de dinghy teruggebracht waren, werd het schip vaarklaar gemaakt. Omdat de meesten uitgeput waren, hadden de docenten voor ons een heerlijke lunch gekookt. We vertrokken rond de middag terug richting Portobelo. Het hobbelde minder dan tijdens de heenweg, maar er stond wel wat deining. We kwamen rond 23:00 uur ’s avonds aan en gingen moe maar voldaan slapen.

Lucas