Sinterklaas kapoentje

05-12-2019 | 2019 - 2020

Vandaag is de dag die voor sommigen niet snel genoeg kon komen: SINTERKLAASAVOND! De dag hiervoor hebben we onze schoen mogen zetten. Helaas hadden we daar niks in gekregen, maar dat werd later weer goedgemaakt. Het leukste was volgens sommigen dat we elkaar liefdevol mochten vernederen in gedichten, leuke cadeaus mochten uitpakken en boven al konden genieten van een gesmolten chocoladeletter.

Iedere wacht had voor de tegengestelde wacht een gedichtje geschreven en een cadeau gekocht op Tenerife, dus als je in ploeg 2 van de vijf tot negen-wacht zit moest je een gedichtje schrijven en een cadeau kopen voor diezelfde wacht in ploeg 1. Mijn wacht heeft leuke hoedjes gekregen en lekker eten, wat erg handig is bij het oversteken van de oceaan. Wij hebben een reuzelolly, met daarin allemaal kleine lolly’s, en een éénhoorn gegeven die je kan opblazen. In het gedichtje hebben we leuke, grappige en mooie dingen over elkaar geschreven, het een wat mooier dan het ander. Toen alle wachten geweest waren, hebben we van Sinterklaas nog een chocoladeletter gekregen. Bovenal was het een erg leuke dag waarop veel gelachen is.

Boven op dit alles was er ook nog een extra cadeautje: de docenten stonden vandaag in de keuken!! We ontbeten met heerlijke overnight oatmeal. Als elfuurtje kregen we American Pancakes met fruit. Als lunch hadden we heerlijke curry met rijst en als vieruurtje stond er een heerlijke taart van Sinterklaas op het menu. Als avondeten was er een lekkere boterham om de dag mee af te sluiten.

Hidde