Een lege horizon

25-11-2019 | 2019 - 2020

Vandaag had ik weer een leuke, normale wachtdag. Met een lekker weertje, muziekje op en sailtraining achter de rug was de dag weer geslaagd. Maar wat maakt een dag pas echt leuk? Als we de mast in mogen! We hebben het allemaal al zo vaak gedaan, maar het blijft echt geweldig! Lekker op het tweede plateau chillen met het mooiste uitzicht dat je ooit kan bedenken. We hoopten aan de horizon de Kaapverdische eilanden te kunnen zien; we hebben heel goed gekeken maar ze zijn toch echt nog iets te ver…

Door het heldere water zagen we wel iets anders: vliegende vissen! Met zijn allen vliegen ze uit het water en plonzen ze soms wel tien meter ver weg weer in het water. Heel bijzonder om te zien!
Zo’n normale dag kan dan toch opeens weer heel bijzonder worden.

Vera