Nachtwacht

24-11-2019 | 2019 - 2020

We zijn alweer bijna een maand onderweg en elke dag is nog steeds een geweldig feest. We hadden vandaag weer wacht, van 01:00 tot 05:00 uur ‘s nachts. Het was prachtig zo in het donker, lekker op het achterdek zitten, kijkend naar de sterrenhemel, en nergens geluid te horen. Zo stil zal je het nooit krijgen in de stad, met de heerlijk zoute geur van de zee, zo heerlijk als het hier is. Maar niet alleen de sterrenhemel is wat de nachtwacht zo mooi en bijzonder maakt. Overal waar je kijkt zie je de donkere zee en het hele schip is gehuld in een prachtig licht, dat afkomstig is van de lichtgevende algen die in het water drijven. Het is als sterren die in de zee rondzweven. Een prachtig plaatje, dat is het zeker. Kortom, het is een heerlijke reis en ik kan niet wachten op de rest van de prachtige, wonderbaarlijke dingen die we nog mee gaan maken.

Tycho