Brandalarm!

22-11-2019 | 2019 - 2020

Het was een middag zo normaal als dat kon zijn tijdens School at Sea. Maar toen ging het brandalarm af! Als je nog niet op het middendek van het mooie weer aan het genieten was, haastte je je zo snel mogelijk naar buiten. Er werd geteld en we waren compleet. Het bleek geen brandoefening te zijn en we waren ook niet verzameld om echt te gaan evacueren… We gingen zwemmen!

Toen iedereen zijn zwemkleding aan had, doken we het water in. Vanaf verschillende hoogtes werd er vanaf het schip gesprongen: het kluivernet, de boeg en mastladders. En als je dan in het water dreef, had je een uitzicht op een oneindige, blauwe zee. Ook voor de docenten en bemanning was het warm, dus iedereen zwom gezellig mee. Wat een leven! Van de wiskundeboeken naar zwemmen in de oceaan.

Daarna gingen we wel terug naar de wiskundeboeken, helaas. Gelukkig was er zon, lekker eten en muziek. Op deze manier is zelfs school leuk.

Tobias E.