Sinterklaasinkopen

18-11-2019 | 2019 - 2020

Vanochtend stond ik op, samen met mijn mede-SaS’ers, om aan de heerlijke havermoutpap te beginnen die onze keukendienst had bereid. Tijdens het ontbijt, met hier een daar nog wat slaperige hoofden, vertelde Sam dat we ’s middags voor de tweede keer vrije tijd zouden krijgen! Dit keer wel zonder telefoon, maar dat was juist leuk. Hij vertelde dat we sinterklaascadeautjes voor onze “parallelwacht” moesten kopen. Om 16:00 uur mochten we eindelijk de stad in. Eerst moesten we met onze eigen wacht cadeautjes kopen voor onze parallelwacht. Wel moesten we lekker ouderwets afspreken hoe laat we waar zouden afspreken om te gaan eten in Santa Cruz. Na een beetje gedoe over hoe laat iedereen waar bij elkaar zou komen, waren we eruit. Het was 18:00 uur bij de fontein geworden. Uiteindelijk hebben een paar mede-SaS’ers en ik heerlijk gegeten in een kebabzaak tegenover een cruiseschip. Het was superlekker om weer eens kebab te eten! Dat was toch weer een tijdje geleden…

Thomas B.