SaS-PO na een laat feestje…

17-11-2019 | 2019 - 2020

Vandaag hoefden we pas op om 09:45 uur, zodat wij rond 10:00 uur konden gaan ontbijten. Ik stond niet op alsof ik de Teide kon gaan beklimmen. Dat kwam doordat wij de vorige dag tot 04:30 hadden doorgefeest. Achteraf gezien had ik toch maar wat eerder naar bed moeten gaan. Maar ja, het is wat het is.

Zoals gewoonlijk gingen wij weer aan school, maar we mochten wel rond 16:00 uur aan de tweede SaS-PO (praktische opdracht) werken! Deze SaS-PO ging over onze slopende klim van twee dagen geleden. De Teide was wel het mooiste landschap dat ik ooit had gezien. We moesten voor de SaS-PO een brief schrijven aan de overheid van Spanje. Daarin schreven we bijvoorbeeld hoe Spanje de Teide kon behouden, ondanks al het toerisme. Het was heel erg leuk om te doen, omdat je weer beseft hoe gaaf het landschap eigenlijk wel niet was! Toen ik op de top stond én ik de brief aan het schrijven was, besefte ik pas echt hoe gelukkig je bent hier en hoe mooi SaS eigenlijk is.

Thomas A.