Feestje op de Thalassa

16-11-2019 | 2019 - 2020

Om te vieren dat we op Tenerife, de eerste officiĆ«le stop, zijn aangekomen, had de feestcommissie een feestje georganiseerd. De dansvloer was in de salon en op de bar stond al het eten en drinken. Dit bestond vooral uit snoep en frisdrank. Juist hetgeen we al een tijdje niet tot ons beschikking hadden gehad en daarom was al het eten en drinken ook binnen no-time op…

Er werden veel meezingers en nummers met een harde beat gedraaid. Ook is in deze drukte het eerste stelletje gevormd! Daarnaast had het feestje een positief effect gehad op de groep, want iedereen was met elkaar aan het dansen. Dit schept natuurlijk groepsgevoel en een gedeelde ervaring. Maar het zorgt er ook voor dat alle kleine irritaties, die uiteraard genoeg voorkomen op een schip waar veel mensen dicht op elkaar leven, naar de achtergrond verdwijnen. Wanneer dat gebeurt kijk je veel minder hard naar anderen en dan kan je zomaar tot de conclusie komen dat iemand aardiger is dan je in de eerste instantie dacht.

Teun