Wachtdag

07-11-2019 | 2019 - 2020

Vandaag werd ik om 04:45 uur wakker gemaakt. Mijn wacht begon al om 05:00. Gelukkig merkte ik niks meer van de zeeziekte. Het was de eerste officiële wacht die vier uur lang zou duren. Ik zit in een gezellig wachtgroepje, dus die vier uur gingen zo voorbij. We hebben tijdens de wacht verschillende zeilen gezet en de zonsopkomst gezien.

Toen ik om 09:00 uur klaar was met mijn wacht, was ik nog wel moe dus heb ik geprobeerd te slapen tot 13:00. Helaas lukte dat niet door het constant bewegende schip. In de middag heb ik even aan school gezeten tot ik om 17:00 uur weer naar mijn wacht moest. Het was een leuke wacht, er is niet veel bijzonders gebeurd maar het was wel gezellig.

Tijdens de wacht hadden we een mooie zonsondergang. Terwijl ik naar de ondergaande zon stond te kijken, besefte ik dat School at Sea nu echt was begonnen.

Maura