Een sportieve ochtend

02-11-2019 | 2019 - 2020

Vandaag hebben we iets avontuurlijks gedaan, namelijk hardgelopen door Spanje! Een paar mede-
SaS’ers en ik hadden wel zin om lekker te rennen door A Coruña, dus we hadden ons opgegeven voor deze sportieve activiteit.

We werden om 06:55 wakker gemaakt door een docent die met ons de stad wilde verkennen. Binnen vijf minuten stond iedereen op de steiger, want we hadden er zin in. We hebben gelopen langs de boulevard en het strand. Ook de historische binnenstad was niet te missen. Door de stoplichten en verschillende looptempo’s was het soms lastig om bij elkaar te blijven, maar ondanks dat is het wel gelukt. Toen we terug naar de Thalassa renden, konden we genieten van een prachtige zonsopkomst. De lucht kleurde roze en oranje en met het schip op de achtergrond was het plaatje compleet.

Aan boord stond het ontbijt klaar en hebben we onze magen gevuld met lekkere yoghurt en zelfgemaakte muesli en fruit. Het was een sportieve en actieve ochtend, waarvan ik hoop nog vele mee te maken deze reis!

Lianne