Emotieschommel

25-10-2019 | 2019 - 2020

Nadat we afscheid hadden genomen van al onze familie, vrienden, mama’s en papa’s, was het eindelijk zover! School at Sea 19/20 is eindelijk begonnen. Toen we net de sluis uitkwamen en op open zee voeren, zaten we allemaal vol energie te genieten van het zeilen. Eigenlijk best grappig hè? Eerst liepen we te huilen omdat we ze allemaal zo gaan missen en wat later waren de meesten zo van: ‘Hier leef ik voor!’

Na een uur was dat gevoel toch net even anders: ongeveer de helft van de SaS’ers zat op het middendek, dicht tegen elkaar, te proberen om warm te blijven en zich minder misselijk te voelen. Gelukkig konden we die nacht nog lekker rustig slapen in de haven, want in plaats van dat we naar het zuiden toe gingen zijn we naar de wereldstad Den Helder gevaren! Tenminste, dat is de mening van kapitein Sam en Dide…

Elena