Een dagje ertussenuit

23-10-2019 | 2019 - 2020

Vandaag waren we weer lekker vroeg op en al snel aan het werk, maar niet voor een heerlijk ontbijt. Het harde werk begon, alle zeilen moesten de mast in. Iedereen zat vol enthousiasme om als eerste de mast in te klimmen. Ook de mensen die vandaag weer een lekker studiedagje hadden, gingen tijdens de pauzes naar buiten om te kijken.

We zaten ook in volle spanning te wachten tot 16:00 uur. We kregen dan niet alleen onze telefoon terug, maar ook mochten we vijf uurtjes in Amsterdam rondlopen. Alle leerlingen gingen gezellig op stap en sommigen hebben zelfs heerlijk in de stad gegeten, nog even lekker bij de McDonalds eten voor de laatste keer in zes maanden… Het allerlekkerste eten was wel op de boot. We hebben pasta carbonara, couscous met groentjes, pitabroodjes en falafels op, en nog een beetje vlees dat over was van het zomerseizoen.
Om 21:00 uur waren we allemaal weer gezellig thuis (aan boord) en zijn we net als elke andere avond lekker spelletjes gaan spelen.

Chiara