Patronusdolfijnen

27-03-2019 | 2018 - 2019

‘OMG, why is this so beautiful, ik moet huilen!’

‘Hij maakt een ‘s’, misschien wil ‘ie SaS schrijven!’

‘Het zijn glow-in-the-dark-dolphins!’

‘Ik wil dit ook kunnen, oh wacht, als ik ga zwemmen, dan kan ik dat ook!’

‘Dit kan je niet filmen, je moet het meemaken!’

Welk prachtig fenomeen heeft deze uitspraken veroorzaakt? Afgelopen nacht zagen we dolfijnen die door lichtgevende algen heen zwommen. Iedereen hing over de reling en kraamde de bijzonderste spreuken uit. Het is lastig om te beschrijven hoe dit eruit zag. Je kan het niet filmen, je moet het meemaken, daar komt het eigenlijk op neer! Het leek het meest op een Harry Potter ‘patronus’: lichtgevende gedaanten die tovenaars beschermen. Het was een hele mooie toevoeging aan de derde dag van de scheepsovername. De dolfijn schreef een ‘s’, voor ons tekende het SaS 2018/2019. Het was een memorabel moment!

Jonna