Spange chapssss

28-03-2019 | 2018 - 2019

Vandaag zijn we eindelijk aangekomen in Horta, op het eiland Faial (Azoren). De scheepsovername was in de ochtend afgelopen en ik was de gelukkige om keukendienst te hebben. Terwijl iedereen, ’s ochtends vroeg druk op het dek bezig was, stond ik rijstepap te maken. Na al die lekkere ontbijtjes van de scheepsovername zag ik wel wat teleurstelling op iedereens gezichten. Maar ja, de rijst moet ook op. Mijn keukendienst hoefde niet veel te doen, want we hadden allemaal vrije tijd in de middag. Een aantal mensen, onder wie ik, moesten het schip eerst schoonmaken voordat we vrije tijd mochten. We zetten de muziek aan, pakten schoonmaakspullen en gingen als de wiedeweerga aan het werk. Samen met een ander meisje heb ik de hele keuken gereinigd. Het zag er spic en span uit. Toen we klaar waren, hebben we allemaal met familie gebeld. Tussendoor hebben we de hele supermarkt leeggekocht, want we zijn straks weer twee weken onderweg en moeten wel goed voorbereid zijn!

Julie H