Postzegelpenarie

09-03-2019 | 2018 - 2019

Vandaag hadden we een vrije dag op Bermuda. Sam had gisteravond gezegd dat ze buskaartjes voor ons gingen proberen te regelen zodat we naar Hamilton, een stad in de buurt konden. Dit lukte helaas niet voor het studententarief en dus kostte het ons iets meer om naar de stad te komen. Nadat we de standaarddingen hadden gedaan (WiFi zoeken om te bellen, lunch eten en voedsel voor aan boord zoeken), hebben we een beetje rondgekeken in de winkels. Sommigen van ons wilden de overpriced Bermudatrui kopen en anderen hadden nog wat nodig voor hun koelkastmagneetverzameling. Ik had zelf de hoop gevestigd op een paar postzegels, zodat ik de kaarten die ik gekocht had in Cuba kon versturen. Deze bleken moeilijker te vinden dan ik dacht. In de souvenirwinkels en bij de winkel voor buskaartjes hadden ze geen postzegels. Ik dacht dat ik ze nog wel kon kopen bij het postkantoor in het dorp waar we lagen, alleen was het postkantoor dicht toen we daar aankwamen. Goed, Cubaanse kaarten, geschreven op Bermuda, verstuurd op de Azoren is wel heel speciaal toch?

Sjors