Survived

08-03-2019 | 2018 - 2019

Vandaag zijn we aangekomen op Bermuda met heel goed weer. We mochten niet in het donker aankomen, dus hebben we het laatste stuk gemotord. Vanmiddag hebben we met zijn allen de razeilen weggetrokken en zijn we gaan motoren. Toen kwam iemand van de wacht de salon in rennen en riep dat er land in zicht was. Eindelijk, na een best wel lange tijd op zee, zagen we weer land. We waren allemaal wat afgeleid van school toen we dicht bij land voeren en hebben op het middendek gekeken naar hoe we aankwamen. Er is echt blauwer water hier dan op de plekken waar we al zijn geweest. Veel te koud om te zwemmen, maar als we naar een strandje gaan, ga ik zeker wel te water. We moeten nu nog even genieten van al bijna de laatste bestemming en dus zal ik de kou wel overleven.

Silke