Grote wasjes, kleine wasjes, stop ze in de (af)wasmachine

28-02-2019 | 2018 - 2019

Na drie dagen lang het schip voor onszelf te hebben gehad, moesten we het vanmiddag toch echt weer afstaan aan de crew. De koks werden ook overgenomen door de keukendienst van die dag, onder wie ik! Jeej, wat een geluk. De koks hadden de afgelopen dagen superdruk gehad, misschien waren ze daardoor een beetje vergeetachtig geworden, want ze hadden niet alleen de middagafwas voor ons overgelaten, maar óók de afwas van het ontbijt. Wat fijn! Mijn eerste keukendienst sinds de nieuwe wachtindeling begon dus ook leuk met 2,5 uur in de keuken afwassen en schoonmaken. Maar weet je, dit geeft helemaal niks, want ik had het voor ze over. Ze hebben hard gewerkt en het eten was overheerlijk. Verder had het animatieteam van de scheepsovername nog een aftermovie gemaakt die we in de avond gingen kijken, de winnaar van de karikatuurwedstrijd werd bekend gemaakt en het beste koppeltje van de “prins op het witte paard”-enquête kreeg een hele mooie date. Misschien leidt deze date wel weer tot gossipsss #spillthetea Xoxo gossip girl

Mare