Tijd voor een PO-party!

27-02-2019 | 2018 - 2019

Al drie dagen lang wordt de Thalassa bestuurd door de leerlingen van School at Sea. We hebben bakkers die zorgen voor heerlijke vieruurtjes, matrozen die gewoon hun wacht lopen, het animatieteam dat voor activiteiten en lekkere drankjes zorgt en de stuurmannen die verwoed overleggen met de kapitein. Na al dat harde werk om het schip draaiende te houden, vond de kapitein dat het wel weer tijd was voor een extra filmavond. Groot gelijk had ze! Er zat wel een keerpuntje aan: alleen de mensen die hun PO’s [praktische opdrachten] af hadden mochten meekijken. We hebben niet voor niets een animatieteam, die ons zelfs willen vermaken als we hard moeten werken. Dus wat doe je om werken aan een PO leuk te maken? Juist ja, je maakt er een feestje van. Er hingen slingers in de salon, er waren ballonen opgeblazen, muziek klonk door verschillende boxen en er werden zelfs mensen uit de wacht gehaald om hun PO te maken. Als er nu nog mensen zijn die hun PO niet afhebben…

Lynn