Monopoly-avondjes vol gezelligheid

22-02-2019 | 2018 - 2019

Iets na het vieruurtje, waarvan ik er twee kreeg doordat de SaS’sers op dieet nu hun vieruurtjes afstaan aan anderen, kwam een mede-SaS’ser naar mij toe met de vraag: “Zullen we weer eens een Monopoly-avondje doen?’’ Eens in de zoveel tijd heb ik samen met een paar anderen Monopoly-avondjes, ofwel -nachten. Dat zijn altijd de leukste avonden, waarbij we er altijd in slagen om ergens wat te eten te fixen. Die avond hadden we weer een gezellig avondje vol gesprekken over de meest random dingen. Uiteindelijk hadden we allemaal moeite om onze ogen nog open te houden en besloten we om maar te stoppen met ons potje en naar het kluivernet te gaan om te slapen. Ten slotte ben ik toch maar in mijn vertrouwde bedje gaan liggen, aangezien de vermoeidheid had gewonnen van de moeite om mijn slaapzak nog te pakken. Afgezien van de warmte heb ik heerlijk geslapen na een gezellige avond.

Kiri