Scenario’s en verstopte eigen-reisgroepjes

09-02-2019 | 2018 - 2019

De nieuwe scenario’s werden vandaag bekend gemaakt. Dan kon je zien of je een ééntje, tweetje of een drietje was geworden. Er werd een lijstje op de mast geplakt door Pascal en gelijk rende iedereen er naartoe. Iedereen stond te dringen om zijn nummer te zien. Ik heb het gepresteerd om in één keer van een drietje naar een ééntje te degraderen (oeps). Op een gegeven moment had iedereen het wel gezien en ging iedereen weer aan school. Een tijdje later stonden er een paar mensen bij de mast te kloten en opeens gristen ze dat papiertje van de mast en renden naar buiten. Het briefje werd een tijdje later weer op de mast gehangen en of course liep ik naar de mast toe, waar ik vervolgens drie minuten dom naar dat briefje stond te staren. Ik snapte niet wat er nou zo bijzonder was. Ik vroeg aan de mensen die met het papiertje waren weggerend wat er aan de hand was. Met een beetje moeite wist ik te achterhalen dat de eigen-reisgroepjes op de achterkant van het blaadje stonden. WTF! We zeurden al de hele week bij Pascal en Sam over wanneer de eigen-reisgroepjes eindelijk bekend zouden worden. We zijn toen met een paar mensen naar Pascal gegaan, maar die bleef glashard ontkennen dat hij niet wist wat het was. Toen zijn we naar Sam gerend en hij griste gelijk het papiertje uit onze handen en rende ermee weg. Hij wilde het briefje overboord gooien, maar wij hadden er, slim als wij zijn, al een foto van gemaakt. Uiteindelijk bleek dat Pascal prima wist wat er op de achterkant stond en dat ze dat juist expres hadden gedaan. Een paar seconden later kregen we te horen dat er een middendekje was en toen kreeg iedereen de eigen-reisgroepjes te horen.

Cai