Sporten en op dieet!

03-02-2019 | 2018 - 2019

Sinds vandaag heeft bijna iedereen aan boord bedacht dat ze wel iets aan hun uiterlijk willen doen, maar natuurlijk niet de volwassenen. Alle jongens hebben opeens bedacht dat ze of veel meer spieren willen of een sixpack willen. We zijn dus nu allemaal op onze eigen manier bezig met het kweken hiervan. De een doet iedere pauze een paar oefeningen, de ander doet met Wouter mee na school en ik doe buikspieroefeningen met een app erbij. Sommige meisjes daarentegen vinden over het algemeen dat ze moeten afvallen. Dus meer dan de helft van de meisjes laat hun vieruurtje staan en probeert niet te snoepen. Hoe lang iedereen dit gaat volhouden is de vraag. Pascal denkt dat iedereen het maar volhoudt tot het volgende vieruurtje (; Je ziet het: mama Pascal heeft weinig vertrouwen in ons.

Teimen