Beestjes, beestjes

02-02-2019 | 2018 - 2019

Vannacht was het superwarm dus er waren veel mensen wakker, onder wie onze jarige. Die hebben we maar meteen om middernacht gefeliciteerd. Daarna moesten we mensen wekken voor de wacht. Alleen er lagen mensen op de grond in de kamer voor de deur te slapen, omdat het zo warm was. Er waren heel wat mensen die per ongeluk een deur tegen zich aan hebben gekregen. Later op die dag hadden we een middendekje. Er waren namelijk maden gevonden in de keuken. Niet één, maar superveel, dus de hele keuken moest uitgeruimd worden, net als de banken in de eetzaal. Verder moesten de banken boven in de salon die nacht ook uitgeruimd worden vanwege al die beestjes. De bedwantsen die eerst in de bedden achter in het schip zaten zijn ondertussen wel weg, maar nu had ook nog iemand luizen ontdekt. Dus dat was in één uur het tweede middendekje van vandaag en dat ging dus over de luizen. Iedereen moest gekamd worden, ook de natuurkundeleraar met zijn rastahaar. Gelukkig voor hem had hij ze niet. Er waren uiteindelijk maar twee mensen met luizen. Ofwel: beestjes, beestjes, overal beestjes.

Suzanna