Terug op het schip, tijd voor de schoonmaak!

30-01-2019 | 2018 - 2019

Voor mij was het wel weer even wennen om te leven op een schip na een week lang op eigen reis te zijn geweest. Vooral met school was het wel weer moeilijk om er in te komen. Het is voor mij wel weer erg fijn om nu weer elke avond een vaste slaapplek te hebben en niet iedere avond te stressen voor het zoeken van een hostel. Toen ik wakker werd besefte ik dat het ook weer tijd was voor school. Ik had me er al op voorbereid dat ik na de eigen reis weer een hele stapel toetsen binnen zou hebben. Maar nee… nog steeds geen nieuwe toetsen, dus voor mijn motivatie is dat niet ideaal. Gisteren hadden we te horen gekregen dat we vandaag misschien wel nog iets speciaals zouden gaan doen in de middag. Helaas zei Pascal vandaag dat het jetskiën niet doorging (grapje, maar sommige mensen dachten blijkbaar dat we zoiets gingen doen 😉 ). We moesten ’s middags wel schoonmaken, dus ik neem aan dat dat het ‘speciale’ was. We hadden sinds we terug waren nog geen grote schoonmaak gedaan, dus dat was eigenlijk wel nodig. We hadden alles voor 19:00 uur schoon moeten hebben, maar we zijn hier helaas niet zo goed met deadlines. Een paar anderen en ik gingen de salon schoonmaken en uiteindelijk waren we wel voor achten klaar. Zelf vind ik het wel weer fijn om te leven op een schoon schip!

Selma