Even iets heel anders

29-01-2019 | 2018 - 2019

Na een geweldige eigen reis werd ik wakker door de regen. Eenmaal teruggekomen aan boord was ik namelijk in de punt gaan liggen. Snel rende ik naar de tent en heb ik daar nog even geslapen. Vervolgens begon de dag. Het was even wennen om weer aan boord te zijn, maar wel heel erg leuk om iedereen weer te zien. Verhalen over red zones, verloren telefoons, liften en nog veel meer werden verspreid over het schip. Tot Pascal met de mededeling kwam dat het weer tijd was voor school. Wel typisch dat dat het eerste is dat Pascal heeft gezegd nadat hij terug is gekomen uit Nederland (waar hij was voor de NOT, red.). Een aantal van ons was waarschijnlijk al bijna vergeten wat het woord school betekent, want met school hadden we ons bijna twee weken niet bezig gehouden. Het was weer even heel iets anders dan een beetje survivallen en een eigen reis maken. Met heeeeeeel veel tegenzin begon ik ook aan school. Dat was wel nodig want ik moet nog veel toetsen maken. Langzaamaan kwam ik weer in het ritme en uiteindelijk heb ik zelfs twee toetsen voor Engels gemaakt. Ik mis Panama al wel, want ik vond het echt heel erg leuk. Het enige wat wel leuk was aan terug zijn was het vieruurtje, want dat had ik wel gemist, maar wat betreft al het andere wil ik weer terug aan land!

Rox