Quarantaine

20-01-2019 | 2018 - 2019

Ik was één van de zieken en dus was ik een van de gelukkigen die op het achterdek in quarantaine werden gehouden. ’s Ochtends hadden we een feestje. Een medesasser, die gisteren al was ontslagen uit de ziekenboeg, en Wouter, die helemaal niet ziek was geweest, waren jarig! De medesasser had bij ons op het achterdek geslapen, dus hebben we voor haar gezongen. Verder hebben we eigenlijk de hele dag gelegen en gezeten. We hebben we niet zo veel gedaan. Wel hebben we alle tijdschriften gelezen die ze in haar verjaardagsdoos had gekregen en alle Donald Duckjes die zich aan boord bevinden, zijn inmiddels ook al verplaatst naar het achterdek. Er werd veel gepraat over de consistentie van onze poep: was het nog steeds water of was het inmiddels slush puppie geworden? Soms kregen we bezoek van Sam of Jet die onze temperatuur kwam meten. Toen ze dat na de lunch ook deden was er goed nieuws, niemand van ons had namelijk nog koorts! Vanochtend waren er al drie mensen vrijgelaten, ze waren beter genoeg. Door dit goede nieuws hopen wij natuurlijk dat we morgen wél op eigen reis mogen…

Liselotte