Cravings

03-01-2019 | 2018 - 2019

Wat ga jij kopen? Een Milka-chocoladereep? Een pakje hagelslag of ga je toch voor de Nutella? Waarom niet gewoon alle drie?

Je raadt het misschien al, we zijn bijna in Curaçao! En nog leuker: ze hebben daar een Appie! Iedereen is druk bezig met het maken van lijstjes met wat we “nodig” hebben. De bovenstaande vragen worden dan ook regelmatig gesteld. Natuurlijk haalt een fles shampoo of extra tandpasta het lijstje ook nog wel eens, maar ga er maar van uit dat de meeste lijstjes bestaan uit veel – en vooral ongezond – eten. Ik heb zelf ook nog met vier anderen een “cravings-lijstje” gemaakt. Hierop hebben we precies geschreven wat we wilden eten, wanneer we eten gingen halen, wat we nog wilden shoppen (oorbellen, shirts, souvenirtjes etc.) en wat we nog meer van het eiland wilden zien. Met mooie kleuren hebben we het lijstje helemaal leuk gemaakt.

Dus, Curaçao: HERE WE COME! Of gewoon ‘we komen eraan!’, want we kunnen daar eindelijk weer Nederlands praten!

Annerijn