PO’s inleveren

02-01-2019 | 2018 - 2019

We zaten vandaag op zee, op weg van Saint Vincent naar Curaçao en vandaag had ik een gewone schooldag. Ik wilde mijn opdracht voor CKV, culturele kunstzinnige vorming, af maken. Ik moest namelijk een soapscène maken en uitbeelden, maar aangezien ik hier de enige was die deze opdracht moest maken en ik dus geen klasgenoten had waarmee ik de opdracht kon maken, heb ik de hele scène met papieren poppetjes gemaakt. Dus eerst heb ik allemaal poppetjes getekend en allemaal etensdingen gemaakt die ik op de tafel heb gezet, aangezien de scène zich afspeelde tijdens het eten. Daarna heb ik van elk ander camerastandpunt een foto gemaakt. Op het laatst heb ik alle foto’s in een PowerPointpresentatie gezet met de tekst eronder die bij elke foto paste. Ik had gehoopt dat ik met dit alles tot aan de lunchpauze om 13:00 uur bezig zou zijn, maar uiteindelijk ben ik er tot 16:00 uur mee bezig geweest, maar toen was hij helemaal af! Toen heeft Pascal de spelling nog even gecontroleerd en is het naar mijn school gestuurd. Als ik nu goed doorwerk, kan ik hopelijk de laatste weken van School at Sea niks aan school doen en iets meer op het schip of me al beter voorbereiden op de thuiskomst. Immers: alles wat ik nu afmaak, hoef ik later niet meer te doen, dus dat scheelt ook weer.

Op naar de volgende!

Andrea