Spetterend het nieuwe jaar in

01-01-2019 | 2018 - 2019

3…2…1…plons, spetter! Gelukkig nieuwjaar! Zo ging het bij ons deze jaarwisseling. Wij gingen 2019 in met een lekker warme Nieuwjaarsduik. Knallend vuurwerk was er niet echt, maar als je met 47 gezellige mensen nieuwjaar viert op Saint Vincent mag je natuurlijk niet zeuren. Nadat we uit het water waren gekomen, werden de Nieuwjaarsknuffels uitgedeeld en werden er zelfgemaakte mocktails gedronken. 2018 is nu afgesloten en wat heb ik dit jaar veel beleefd voor en tijdens School at Sea. Gelukkig is het nog niet voorbij en zit de rest van de reis in 2019 nog vol met nieuwe kansen en lessen.

Door sommigen werd nog tot laat in de avond (of vroeg in de ochtend) gefeest. De volgende ochtend moesten we helaas wel weer gewoon vroeg uit bed, want we gingen vertrekken naar Curaçao. De ene helft van de groep moest dus het schip klaar gaan maken voor vertrek en de andere helft moest aan school. Het normale boordleventje gaat ook in 2019 gewoon weer door.

Willemijn