Oud en nieuw op St. Lucia – of nee, toch niet…

29-12-2018 | 2018 - 2019

Vandaag begonnen wij weer allemaal met school, want wij zouden op St. Lucia vooral aan school gaan zodat we allemaal even een inhaalslag kunnen maken. Rond een uur of tien kwam Sam binnengerend met: ‘Allemaal naar het middendek!’ Toen wij in een recordtempo op het middendek zaten, vertelde hij ons dat het grote blok beton op de zeebodem (de mooring) waar wij via de achterkant mee vast lagen, los was gekomen. Hierdoor hebben ze de landvast (lijn) die daar aan vast zat moeten doorkappen. Dit moment was voor Sam de druppel om weg te gaan. Hij vond het namelijk best wel hinderlijk dat we de hele tijd niet goed vast lagen. Wij zijn dus vandaag, in één dag, naar het eiland St. Vincent gevaren. Helaas hebben we dus toch geen oud en nieuw bij St. Lucia met de Wylde Swan. Gelukkig maakt niemand hier een probleem van, want we vinden dit ook een heel gaaf eiland. We zijn er namelijk achter gekomen dat hier bijna de gehele eerste Pirates-film, Pirates of the Caribbean, The Curse of the Black Pearl, is opgenomen! Ook is het bijzonder dat we aan een palmboom vast liggen.

Elk nadeel heeft z’n voordeel, zullen we maar zeggen…

Teimen