Er zijn er twee jarig, hoera hoera!!!

28-12-2018 | 2018 - 2019

Vandaag waren er twee jarig: een double-sweet sixteen! Daarom hadden we bij het elfuurtje brownietaart en bij het vieruurtje ook taart. Terwijl we taart zaten te eten, was er een middendekje. Het schip moet natuurlijk schoon als we stil liggen, dus daar ging het over. Specifiek ging het over de schoonmaak van de koelkast. Die was echt supervies! Hij was net schoongemaakt, maar vervolgens niet bijgehouden. Superjammer, want dit kost een hoop tijd. Gelukkig is er nu een schoonmaakteam met uit elke wacht één iemand die als we stil liggen de taakjes verdelen en het altijd controleren. De vraag is of dit gaat werken… dat gaan we zien. We gaan nu weer verder met verjaardagen vieren en dat soort dingen. We hebben met de lunch ook Oud en Nieuw doorgesproken, want dat wilden we met de Wylde Swan gaan doen. Dat is een ander Nederlands schoolschip en zij liggen bij ons in de baai bij Saint Lucia. Het is hier overigens best moeilijk ankeren, dus we lopen geen ankerwacht: dat doet de bemanning. Jullie horen nog wel van onze plannen voor Nieuwjaar…

Suzanna