Privézwembad

09-12-2018 | 2018 - 2019

Als je dacht dat het leven op zee je gaat vervelen, dan heb je het mis. Vandaag was, laat ik maar zeggen, een enerverende dag. Wat een normale dag leek te worden eindigde in een zielige poolparty. Laat ik bij het begin beginnen. De wacht ging rustig naar aan het werk en de schoolgroep ging gemotiveerd aan de slag tot de lunch, want daarna hadden we grote schoonmaak. Het was binnen een varkensstal dus we moesten binnen schoonmaken. Alles ging erg moeizaam en na drie middendekjes was alles min of meer schoon. Helaas kwam daar al snel verandering in. Een bewoner van de privéhut ging de hut binnen en kwam tot de vreselijke ontdekking dat de hele vloer nat was. Dat werd gemeld aan Sam en hij trok de vloer open. Daar lag 40 centimeter water. Er werd een pomp bij gehaald en de hele hut werd leeggepompt. De vloer werd buiten gelegd om te drogen. Daardoor werd de hele gang weer nat, dus kon die opnieuw schoongemaakt worden. De hut had die nacht geen vloer en de bewoners moesten in de salon bivakkeren. Hun hut was onbewoonbaar, ook al was er een privézwembad. De volgende ochtend was de vloer droog en moest hij er weer in gelegd worden. We zullen de plattegrond naar expeditie Robinson sturen, want de puzzel was bijzonder moeilijk. Toen alles helemaal schoon en mooi in de privéhut lag, gebeurde er iets ongelofelijks. Er viel een emmer met water om, dus het circus begon weer van voor af aan.

Jonna